alla kategorier
Hotline:

86 13752609332

Företagsprofil

Du är här : Hem>Info>Företagsprofil

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD

22222

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD ligger i Tianjin Port Free Trade Zone med vacker natur och utvecklad transport. Med utgångspunkt från det geografiska läget i Peking-Tianjin-Hebei-centret och fördelarna med omgivande industrier har det gradvis utvecklats från ett traditionellt utrikeshandelsföretag till en möbelexport och försäljning av metallprodukter; förpackningsmaterial och produktförsäljning; försäljning av syntetmaterial som kärnverksamhet. Den har en internationellt ledande produktionslinje och det datoriserade automatiska bearbetningssystemet förespråkar produkter med kärnkonceptet "miljö, natur och hälsa". Internationella företagsgrupper med marknader i mer än 50 länder och regioner runt om i världen. Hittills omfattar affärsområdet Sydostasien, Centralasien, Mellanöstern, Afrika, Europa, Sydamerika, Nordamerika och andra länder och regioner.

Vi har ett professionellt D & R-team, en grupp professionella tekniska ledningstalanger och högkvalitativa tekniska arbetare, med professionell teknik, strikt förvaltning och ultraepokala designkoncept, som följer "kvalitet är vår bas, rykte är vår framtid, kundnöjdhet är vårt liv "Baserat på affärsfilosofin" grunden för överlevnad ", uppdaterar vi ständigt våra produkter. Gör ett bra jobb med varje tjänst vid försäljning, under och efter försäljning för att säkerställa bästa produktkvalitet och bästa serviceupplevelse för kunderna.

Varje kollega i H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD kommer att arbeta tillsammans för att sträva efter excellens med innovation och snabbhet; forma företagskulturen med ett elitlag; samla enastående talanger med företagsfördelar; i framtiden kommer vi att upprätthålla utvecklingskonceptet professionalism, innovation, integritet och effektivitet. Var uppmärksam på produktmiljö, konstnärskap, estetik, säkerhet och hållbarhet, fortsätt att förnya, koncentrera dig på att skapa högkvalitativa produkter för kunderna och uppriktigt ge kunderna tillfredsställande tjänster! låt oss sätta ihop segel, krama framtiden och skapa hållbara verksamheter. Skapa en bättre framtid för samhället


Vårt löfte

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD anser att alla ska bo i ett hem de älskar. Genom teknik och innovation gör vi det möjligt för kunder att snabbt och enkelt få exakt vad de vill ha inom heminredning, inredning, heminredning, hushållsartiklar och mer. Åtagit sig att glädja sina kunder varje steg på vägen.

Vårt mål

Vårt mål att vara en framstående. Fast besluten att erbjuda kunderna ett bättre värde med kortare ledtider. Kunder uppmärksammades av vår förmåga att designa och utveckla innovativa produkter samtidigt som vi erbjuder personlig support och extraordinära upplevelser. Vårt exceptionella värde i kombination med designdrivna produkter, leverans i tid och vårt engagemang för kundupplevelser har gjort oss till en framstående inom möbelindustrin.